Isnin, 18 Mei 2009

Tashkent Raya Awal (2)

Semalam, Mei 17, komuniti Malaysia di Tashkent bersama-sama menjayakan penggambaran untuk Hari Raya Aidilfitri kelak. Berikut ada beberapa keping gambar yang sempat saya rakamkan.

IMG_4241 IMG_4271 IMG_4288 IMG_4290 IMG_4305 IMG_4327 IMG_4328 IMG_4332 IMG_4333 IMG_4334

Encik Aris

IMG_4335 IMG_4342

Musim buah sudah mula - aprikot, strawberi, ceri

IMG_4346 IMG_4360 IMG_4366

Bergambar kenangan dengan
Duta Besar Malaysia ke Uzbekistan

IMG_4376 IMG_4377 IMG_4382 IMG_4411 IMG_4414 IMG_4421 IMG_4423 IMG_4425 IMG_4428

Datuk Abdul Rahman dari Persatuan Sejarah Malaysia
dan isteri.

IMG_4444 IMG_4445Krew RTM – Kumpulan 1
Dari kiri : En. Aris, Sdr. Dilla, En. Murad, En. Azali IMG_4474 IMG_4477

Bubur pulut hitam

IMG_4491

3 ulasan:

Mr. and Mrs. Mokhsin berkata...

oo..masuk tv1 ker tv2 nanti ni? nam..nanti awak pon ada la ehh..? waaaaa.....lambat lagi raya......
sedap sungguh2 menu2 yg ada tu..saya pon terliur....ekekeke...

Justiffa berkata...

Eh.. sronok plak tenguk org beraya awal2 ni ;) tp sbb its just a mock-up, susah tak nak ada 'feel' masa shoot tu?

aranam berkata...

Janna,
Tak tahu pula tv1 atau tv2 tapi yang pasti rakaman sambutan Aidilfitri di Tashkent disiarkan pada hari raya pertama.
Ucapan pula...disiarkan bersilih ganti macam promo sepanjang dua tiga hari sebelum raya.
Pasal menu...memang sedap belaka menu hari tu... :)

KakTiffa,
Sebenarnya, tak susah nak dapat 'feel' tu sebab saya tumpang dengar masa shoot takbir raya... :)
Kawan-kawan lain pun nampak macam mudah nak dapat feel. Lebih-lebih lagi yang jauh dari keluarga tersayang.