Semalam, Hari Malaysia...anak sulung saya genap sepuluh tahun usianya. Setiap tahun, hari lahir AS menjelang tiba selepas abahnya dan adiknya, AN, yang menyambut hari lahir masing-masing pada tarikh yang berturut-turut sekitar pertengahan bulan Ogos.
Sehari sebelum hari lahirnya, ketika saya menanyakan tentang menu berbuka keesokannya...AS memilih ayam goreng pistol (kepak ayam) dan sayur kobis...sayur kegemarannya. Saya menambah satu hidangan lagi iaitu sosej masak merah. Gembira sungguh apabila melihat AS makan dengan begitu berselera sekali ketika berbuka puasa.
Sehari sebelum hari lahirnya, ketika saya menanyakan tentang menu berbuka keesokannya...AS memilih ayam goreng pistol (kepak ayam) dan sayur kobis...sayur kegemarannya. Saya menambah satu hidangan lagi iaitu sosej masak merah. Gembira sungguh apabila melihat AS makan dengan begitu berselera sekali ketika berbuka puasa.
Selamat hari lahir, sayang...
Tiada ulasan:
Catat Ulasan